Home » Over Mij » Visie

Mijn visie

Zenzus is een verdraaiing en verfraaiing van het Engelse woord Sensus, wat zintuigen betekend. En dat is precies waar het voor mij om gaat.

Je bent, in onze drukke hectische maatschappij, zo gewend om constant vanuit je hoofd bezig te zijn, dat je hierdoor altijd ‘aan’ staat. Dit ‘aan’ staan, maakt dat je kan doen wat we moet doen en dat je bent gekomen waar je nu staat.
Helaas heeft dit ‘aan’ staan vaak een weerslag op je lichaam, met diverse klachten en blokkades tot gevolg. Hierdoor ben je geneigd je vertrouwen in je lichaam te verliezen en kom je nog verder van je lijf, en dus ook je eigen ik, af te staan.
Je lichaam is een prachtig instrument, wat je hele leven bij je is en blijft. Je woont in je lichaam. En juist dit lichaam geeft jou feilloos de juiste signalen waar je staat en wat je nodig hebt.

Ik kijk graag op een holistische wijze naar jou als mens, ik ben ervan overtuigd dat je geest, je ziel en je lichaam 1 geheel zijn. Het één heeft duidelijk gevolg voor het ander.
Ik help je graag om je weer 1 te voelen, je thuis te laten komen in jezelf.

Ik geloof erin dat wanneer je goed voor jezelf zorgt, luistert naar de signalen van je lichaam en je voor jezelf minder veeleisend durft te zijn, dat je jouw leven op zijn best en mooist kunt leven.

Laat jezelf weer voelen, ruik en adem, zie en hoor en proef van het leven.

Afspraak maken of meer informatie?

Stuur Whatsappje
1
Vraag of afspraak maken?
Waar kan ik je vandaag mee helpen?