Home » Aanbod » Voetreflexbehandeling

Voetreflexbehandeling

Je voeten zijn vaak een ondergewaardeerd onderdeel van je lichaam en dat terwijl ze zo belangrijk werk voor je doen. In je voeten wordt je hele lichaam en welzijn weerspiegeld. Hoog tijd dus om ze de aandacht en zorg te geven die ze verdienen.

Ieder onderdeel van je lichaam komt terug in een reflexzone op de voet.
Door het behandelen van de reflexzones, met speciale drukpunt- en massage-technieken, kan een reactie/prikkel worden gestimuleerd in je lichaam en daarmee op de plek(ken) waar je klachten zich bevinden.
Door deze reactie krijgt je lichaam veel beter de kans om het natuurlijke, zelfherstellende vermogen aan te spreken, en kunnen klachten (sterk) verminderen of zelfs verdwijnen.

Voetreflexologie zorgt ook voor een betere doorbloeding, waardoor blokkades opgeheven kunnen worden en afvalstoffen sneller het lichaam kunnen verlaten. Het brengt verlichting bij spanning en stress en heeft als doel het natuurlijke evenwicht in het lichaam te herstellen.

Voorbeelden van klachten die met een voetreflexbehandeling behandeld kunnen worden:

  • Stress (burn-out, depressie, slaapproblemen, lichamelijke klachten door stress)
  • Spijsverteringsklachten (maag-darmklachten, verstopping, diarree)
  • Gewrichtsklachten (pijnlijke spieren en gewrichten, rugklachten, artrose, etc.)
    Hoofdpijn (migraine)
  • Hormonale klachten (menstruatieklachten, overgangsklachten, etc.)
  • Rouwverwerking: verlies van een dierbare, verlies van baan, echtscheiding of verlies van lichamelijke functies (denk aan blijvend letsel, verandering in leefwijze)

Naast het verhelpen van klachten is een voetreflexbehandeling ook zeer ontspannend en brengt het je weer dicht bij jezelf.

Een voetreflexbehandeling is inclusief een heerlijk ontspannend voetenbad.

 

Afspraak maken of meer informatie?

Stuur Whatsappje
1
Vraag of afspraak maken?
Waar kan ik je vandaag mee helpen?