Home » Aanbod » Reiki

Reiki

Reiki is de Japanse term voor universele levensenergie. In andere culturen ook wel bekend onder de naam Chi, Achpan, Prana enz.
Het is de energie die zorgt voor groei en genezing van alles wat leeft. Zieke of vermoeide mensen, planten en dieren hebben vaak een tekort aan deze energie.

In de tweede helft van de vorige eeuw realiseerde dr. Usui, de herontdekker van deze natuurlijke geneeswijze, zich dat hij door het geven van behandelingen in staat was om zijn patiënten te genezen en/of het herstelproces te ondersteunen.

Tijdens een reiki-behandeling geef ik deze universele levensenergie naar jou. Meestal zal je een heerlijke warmte ervaren en komt er een diepe rust en ontspanning. Na een behandeling is het lichaam beter in staat om zichzelf weer te gaan herstellen.

Reiki werkt zowel op het lichaam als op de geest. Niet alleen het herstel van het lichaam wordt door Reiki ondersteund, het helpt ook om negatieve gedachtepatronen en emoties los te laten en te verwerken, waarna het positieve kan gaan groeien.

Reiki ondersteunt jou bij wat op dit moment voor jou belangrijk is en is daardoor nooit strijdig met andere (reguliere en/of alternatieve) behandelwijzen.

Ik werk volgens de richtlijnen van de R.S.N.

Afspraak maken of meer informatie?

Stuur Whatsappje
1
Vraag of afspraak maken?
Waar kan ik je vandaag mee helpen?