Home » Aanbod » Massage

Massage

Massage wordt sinds mensenheugenis gebruikt om ontspanning te brengen. Hoewel massage vandaag de dag veel wordt toegepast, wordt het nog regelmatig beschouwd als een exclusieve luxe. Dit is geheel ten onrechte, want massage levert meer op dan je soms denkt.

Massage levert vooral ontspanning op, het zorgt ervoor dat je even vrij neemt, rustig gaat liggen/zitten om je te laten verwennen met een aangename, verzorgende aanraking. Deze ontspanning levert niet alleen een gevoel van rust op, maar biedt meer subtielere invloeden op je lichaam.

Doordat het zenuwstelsel en het hormonaal systeem in balans raken, gaan je organen beter functioneren. Ook je hart heeft hier baat bij. Want wanneer je nerveus of gespannen bent, klopt je hart te snel. Ontspanning door massage vertraagt je hartslag. Dergelijke veranderingen vinden plaats zonder dat jij je daar bewust van bent en werken vaak nog enige tijd na de massage door.

Massage bevordert tevens je doorbloeding. Door een efficiënte bloedtoevoer naar alle organen versnelt de afvoer van afvalstoffen.

Massage is bovendien goed voor je immuunsysteem en verhoogt ook de hoeveelheid endorfine (natuurlijke pijnstilling) in je bloed.

De ontspanning die massage brengt helpt ook je spierspanning te verlagen, vooral de spanning die met stress gepaard gaat. Massage maakt je spieren los, maakt ze langer en verbetert de bloedtoevoer.

Tevens biedt massage ook weer ruimte voor de geest. Wanneer je lichaam wordt los gemasseerd en je lichaam kan ontspannen krijgt ook je geest weer ruimte voor nieuwe gedachten en creativiteit.

Ik bied je de volgende mogelijkheden

Ontspanningsmassage

Een heerlijke klassieke ontspanningsmassage, waarbij ik je lijf losmaak van de nodige spanningen en je jezelf mag overgeven aan het loslaten en je heerlijk mag wegzakken in een ontspannende modus. Je hoeft even helemaal niets.

Hot Stone massage

Een massage met basalt-stenen welke zijn opgewarmd tot 45 graden. Tijdens de behandeling worden de stenen op diverse punten van je lichaam gelegd, waardoor de warmte heerlijk in je spieren en je lijf trekt. Dit zorgt voor een zeer aangename ontspanning en tevens versterking van je immuunsysteem.

Deze massage is altijd in combinatie met een klassieke ontspanningsmassage.

Deelmassage

Heb je specifieke klachten, dan richt ik me tijdens de behandeling vooral op dit gedeelte. Bijvoorbeeld:

  • Rug, nek en schouders
  • Benen
  • Handen en/of voeten
  • Buik – en/of ademhalingsgebied

MetaMorfoseMassage

Een massage die meer gericht is op jouw zijn, op je kern. Door met een hele zachte subtiele massage de reflexzones van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd te behandelen, kom je in een diepe ontspanning.
Deze massage helpt bij het opheffen van blokkades, geven van inzicht, vrijkomen van je werkelijke ik en is ontzettend ontspannend.
Vanuit die ontspanning is er ruimte voor jou, je echte kern.

Wellness Arrangement van 90 minuten

Dit arrangement is pure wellness. Een uitgebreide scrubmassage van de achterzijde van het lichaam met een romige, olierijke dode zeezoutscrub.  Deze dode zeezoutscrub bevat meer dan 40 verschillende mineralen, halogenen en sporenelementen, waardoor deze een zeer helende en stimulerende werking heeft op de huid. Aansluitend een massage van de achterzijde van je lichaam met een warme olie met geur naar keuze. Vervolgens wordt je lichaam ingewikkeld in een foliepakking. Tijdens het intrekken van de pakking geniet je van een heerlijke voetenmassage en gezicht/hoofdmassage. 

 

Total Relax Arrangement van 60 minuten

Een massage van de achterzijde van je lichaam met een heerlijke warme olie. Vervolgens wordt je lichaam ingewikkeld in een foliepakking.
Tijdens het intrekken van de pakking geniet je van een heerlijke uitgebreide voetenmassage en een gezicht-/hoofdmassage.

Total Plus Relax Arrangement van 90 minuten

Een massage van de achterzijde van je lichaam met een heerlijke warme olie. Vervolgens wordt je lichaam ingewikkeld in een foliepakking.
Tijdens het intrekken van de pakking geniet je van een heerlijke voetreflexbehandeling en een gezicht-/hoofdmassage.

Uitgebreide gezichtsmassage

Een massage van je hoofd, gezicht, hals en schouders. Hierbij wordt een combinatie van bindweefselmassage en acupressuur toegepast. Deze massage werkt positief en stimulerend op je gezichtshuid en heeft ook een duurzaam effect op je organen.

Voetenspecial

Een behandeling met alle aandacht voor je onderdanen.
Een heerlijk warm voetenbad met etherische oliën of met mineralen, gevolgd door het scrubben van de voeten en de onderbenen.
Vervolgens een heerlijke ontspannende massage van de voeten en onderbenen en als afsluiting een verzorgende crème op je voeten.

Aroma Touch Techniek

Deze behandeling is een combinatie van een zachte liefdevolle aanraking langs de meridianen en viscerale punten met de kracht van etherische oliën. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van 8 verschillende oliën van doTerra.

Zachte aanraking activeert de aanmaak van oxytocine, verlaagt de hartslag en bloeddruk en heeft een rustgevende invloed op de stressgevoelige systemen in het lichaam.

Doordat hierbij gebruik wordt gemaakt van 100% pure essentiële oliën wordt de ontspannende werking versterkt. Hersenen reageren sterk op geur en maken dan ontspannende neurotransmitters aan. Dit draagt bij aan verlichting en herstel van het visceraal zenuwstelsel.

De Aroma Touch Techniek vindt plaats op de rug en de onderkant van de voeten.

 

Je kunt bij mij niet terecht voor erotische massages.

Afspraak maken of meer informatie?

Stuur Whatsappje
1
Vraag of afspraak maken?
Waar kan ik je vandaag mee helpen?