Home » Aanbod » Massage

Massage

Massage wordt sinds mensenheugenis gebruikt om ontspanning te brengen. Hoewel massage vandaag de dag veel wordt toegepast, wordt het nog regelmatig beschouwd als een exclusieve luxe. Dit is geheel ten onrechte, want massage levert meer op dan je soms denkt.

Massage levert vooral ontspanning op, het zorgt ervoor dat je even vrij neemt, rustig gaat liggen/zitten om je te laten verwennen met een aangename, verzorgende aanraking. Deze ontspanning levert niet alleen een gevoel van rust op, maar biedt meer subtielere invloeden op je lichaam.

Doordat het zenuwstelsel en het hormonaal systeem in balans raken, gaan je organen beter functioneren. Ook je hart heeft hier baat bij. Want wanneer je nerveus of gespannen bent, klopt je hart te snel. Ontspanning door massage vertraagt je hartslag. Dergelijke veranderingen vinden plaats zonder dat jij je daar bewust van bent en werken vaak nog enige tijd na de massage door.

Massage bevordert tevens je doorbloeding. Door een efficiënte bloedtoevoer naar alle organen versnelt de afvoer van afvalstoffen.

Massage is bovendien goed voor je immuunsysteem en verhoogt ook de hoeveelheid endorfine (natuurlijke pijnstilling) in je bloed.

De ontspanning die massage brengt helpt ook je spierspanning te verlagen, vooral de spanning die met stress gepaard gaat. Massage maakt je spieren los, maakt ze langer en verbetert de bloedtoevoer.

Tevens biedt massage ook weer ruimte voor de geest. Wanneer je lichaam wordt los gemasseerd en je lichaam kan ontspannen krijgt ook je geest weer ruimte voor nieuwe gedachten en creativiteit.

Ik bied je de volgende mogelijkheden

Ontspanningsmassage

Een heerlijke klassieke ontspanningsmassage, waarbij ik je lijf losmaak van de nodige spanningen en je jezelf mag overgeven aan het loslaten en je heerlijk mag wegzakken in een ontspannende modus. Je hoeft even helemaal niets.

Hot Stone massage

Een massage met basalt-stenen welke zijn opgewarmd tot 45 graden. Tijdens de behandeling worden de stenen op diverse punten van je lichaam gelegd, waardoor de warmte heerlijk in je spieren en je lijf trekt. Dit zorgt voor een zeer aangename ontspanning en tevens versterking van je immuunsysteem.

Deze massage is altijd in combinatie met een klassieke ontspanningsmassage.

Deelmassage

Heb je specifieke klachten, dan richt ik me tijdens de behandeling vooral op dit gedeelte. Bijvoorbeeld:

  • Rug, nek en schouders
  • Benen
  • Handen en/of voeten
  • Buik – en/of ademhalingsgebied

MetaMorfoseMassage

Een massage die meer gericht is op jouw zijn, op je kern. Door met een hele zachte subtiele massage de reflexzones van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd te behandelen, kom je in een diepe ontspanning.
Deze massage helpt bij het opheffen van blokkades, geven van inzicht, vrijkomen van je werkelijke ik en is ontzettend ontspannend.
Vanuit die ontspanning is er ruimte voor jou, je echte kern.

Touch Of Heaven

Sta jij open voor een geurbeleving die je nog dichter bij jezelf brengt? Dan is de Touch of Heaven behandeling een feestje.
Voor deze behandeling kiezen we de juiste geurende olie voor je uit die ik gebruik bij jouw massage.
Naast de olie gebruik ik de bijpassende aura-spray en desgewenst ook de bijpassende edelsteen, waardoor jij nog dichter bij je eigen kern en kracht mag komen.

Total Relax Arrangement van 60 minuten

Een massage van de achterzijde van je lichaam met een heerlijke warme olie. Vervolgens wordt je lichaam ingewikkeld in een foliepakking.
Tijdens het intrekken van de pakking geniet je van een heerlijke uitgebreide voetenmassage en een gezicht-/hoofdmassage.

Total Plus Relax Arrangement van 90 minuten

Een massage van de achterzijde van je lichaam met een heerlijke warme olie. Vervolgens wordt je lichaam ingewikkeld in een foliepakking.
Tijdens het intrekken van de pakking geniet je van een heerlijke voetreflexbehandeling en een gezicht-/hoofdmassage.

Uitgebreide gezichtsmassage

Een massage van je hoofd, gezicht, hals en schouders. Hierbij wordt een combinatie van bindweefselmassage en acupressuur toegepast. Deze massage werkt positief en stimulerend op je gezichtshuid en heeft ook een duurzaam effect op je organen.

Voetenspecial

Een behandeling met alle aandacht voor je onderdanen.
Een heerlijk warm voetenbad met etherische oliën of met mineralen, gevolgd door het scrubben van de voeten en de onderbenen.
Vervolgens een heerlijke ontspannende massage van de voeten en onderbenen en als afsluiting een verzorgende crème op je voeten.

 

Je kunt bij mij niet terecht voor erotische massages.

Afspraak maken of meer informatie?

Stuur Whatsappje
1
Vraag of afspraak maken?
Waar kan ik je vandaag mee helpen?