Fluoriet plak

(1 klantbeoordeling)

15,00

Deze fluoriet plak is een ware beautie. Hou hem tegen het licht en je verdwaald in de prachtige patronen die deze plak herbergt.

Fluoriet brengt evenwicht in je lichaam, geest en ziel en zorgt voor een gezonde dosis zelfvertrouwen.

Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt om structuur te brengen in je leven. Hij geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen, onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend.

De gelaagdheid van de verschillende kleuren die door elkaar heen lopen in deze fluoriet, geven inzicht in je eigen lagen en hoe deze samen 1 geheel (mogen) vormen.

Deze plak is 6 x 4,5 x 1 cm en weegt 89 gram

Je ontvangt de plak van de foto’s

Slechts 1 resterend op voorraad

1 beoordeling voor Fluoriet plak

  1. EL-TJABO

    Prachtig

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik help je graag om tijd voor jezelf te nemen, naar je lichaam te (leren) luisteren, klachten te verlichten, je lichaam weer te voelen en je gevoelens te herkennen.

Wat zwaar is maak ik graag licht voor je.

Ik ben Gerda van Meeteren Hoogland en sinds 2011 werkzaam in mijn eigen praktijk.

Een praktijk waar ik me graag richt op jouw welzijn en op jouw ontspanning, zodat je weer terug kan komen in je eigen kracht en mag ervaren dat goed voor jezelf zorgen geen luxe is, maar een cadeau voor jezelf.

In 2000 kwam ik in aanraking met Reiki. Dit heeft mij zoveel op persoonlijk vlak gebracht dat ik besloot hier meer mee te gaan doen. In 2000 en 2001 heb ik me laten inwijden in de 1e en 2e graad Reiki, waardoor ik de afgelopen 20 jaar al veel mensen heb kunnen helpen en ondersteunen.

Ik zag veel mooie ervaringen, ik zag mensen onder mijn handen groeien, herstellen en transformeren en het liet mij groeien als mens.
Ook leerde ik de kracht van kwetsbaar durven zijn, je open stellen en welke mooie dingen er kunnen gebeuren wanneer je echte verbinding met elkaar maakt.
Ik voelde dat ik graag meer wou kunnen geven en ik besloot om mijn kennis en kunde uit te gaan breiden.

In 2011 ben ik masseur geworden en opende ik mijn praktijk.

In de loop van de jaren heb ik nog diverse aanvullende studies en cursussen gevolgd zoals
● Hoofd- en gezichtsmassage
● Metamorfosemassage
● Voetreflexologie
waardoor ik jou diverse mogelijkheden kan aanbieden om tot jezelf te komen.

Omdat je nooit te oud bent om te leren, blijf ik mezelf uitdagen en verdiepen. Momenteel ben ik bezig met de studie Stressmanagement,

Met mijn ervaring en kennis wil ik je graag verwelkomen, ont-moeten en ont-spannen in mijn ontspanningspraktijk, zodat je zelf mag ervaren wat echte tijd voor jezelf met je doet.

Stuur Whatsappje
1
Vraag of afspraak maken?
Waar kan ik je vandaag mee helpen?