Apofyliet en stilbiet cluster

66,00

Dit prachtige cluster van apofyliet en stilbiet werkt als een magneet. Je blijft kijken naar deze prachtige creatie.

Apofyliet verspreidt zuiverheid en een spirituele serene energie, wat erg fijn is voor in huis of bij je meditatieplekje, zeker voor mensen met hoogsensitiviteit

Stilbiet heeft een intense zachtheid en geeft je een rustige, aanhoudende vreugde. Stilbiet is een steen met een hoge vibratie van liefde, waardoor zij helend is voor je hartchakra, dat wordt uitgenodigd zich te openen.

De combinatie van apofyliet met stilbiet helpt je om je hoofd en hart bij elkaar te brengen, waardoor ze als 1 gaan functioneren

Dit cluster is 14 x 10 x 4 en weegt 717 gram en is afkomstig uit India

Je ontvangt het cluster van de foto’s

Slechts 1 resterend op voorraad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Apofyliet en stilbiet cluster” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik help je graag om tijd voor jezelf te nemen, naar je lichaam te (leren) luisteren, klachten te verlichten, je lichaam weer te voelen en je gevoelens te herkennen.

Wat zwaar is maak ik graag licht voor je.

Ik ben Gerda van Meeteren Hoogland en sinds 2011 werkzaam in mijn eigen praktijk.

Een praktijk waar ik me graag richt op jouw welzijn en op jouw ontspanning, zodat je weer terug kan komen in je eigen kracht en mag ervaren dat goed voor jezelf zorgen geen luxe is, maar een cadeau voor jezelf.

In 2000 kwam ik in aanraking met Reiki. Dit heeft mij zoveel op persoonlijk vlak gebracht dat ik besloot hier meer mee te gaan doen. In 2000 en 2001 heb ik me laten inwijden in de 1e en 2e graad Reiki, waardoor ik de afgelopen 20 jaar al veel mensen heb kunnen helpen en ondersteunen.

Ik zag veel mooie ervaringen, ik zag mensen onder mijn handen groeien, herstellen en transformeren en het liet mij groeien als mens.
Ook leerde ik de kracht van kwetsbaar durven zijn, je open stellen en welke mooie dingen er kunnen gebeuren wanneer je echte verbinding met elkaar maakt.
Ik voelde dat ik graag meer wou kunnen geven en ik besloot om mijn kennis en kunde uit te gaan breiden.

In 2011 ben ik masseur geworden en opende ik mijn praktijk.

In de loop van de jaren heb ik nog diverse aanvullende studies en cursussen gevolgd zoals
● Hoofd- en gezichtsmassage
● Metamorfosemassage
● Voetreflexologie
waardoor ik jou diverse mogelijkheden kan aanbieden om tot jezelf te komen.

Omdat je nooit te oud bent om te leren, blijf ik mezelf uitdagen en verdiepen. Momenteel ben ik bezig met de studie Stressmanagement,

Met mijn ervaring en kennis wil ik je graag verwelkomen, ont-moeten en ont-spannen in mijn ontspanningspraktijk, zodat je zelf mag ervaren wat echte tijd voor jezelf met je doet.

Stuur Whatsappje
1
Vraag of afspraak maken?
Waar kan ik je vandaag mee helpen?